HTML

2011.02.13. 22:50 Fésűs Krisztián

Világítsunk

Szabályozható magasságú, számítógéppel tervezett ellipszoidos (projektoros) lámpatestek koncentrált fénykévét bocsátanak az úttestre. A design által meghatározott vékony a lámpák hagyományos rendszerrel nem tudtak volna megfelelő fényerőt biztosítani, ezért került sor az új technológia alkalmazására.

Egyetlen egy hibája van. A projektor foncsora műanyag. Az izzó melegít. A melegtől a műanyag olvad, és bemattul. Az éjszakai közlekedést nehézzé és BALESETVESZÉLYESSÉ teszi. Én látni akarok a sötétben. Hogy csinálom? Kis internetes keresgélés után megtudtam, hogy kis átalakítással a Punto II. foncsora tökéletesen átszerelhető a Calibra foncsor helyére. A balos lámpát már az előző tulaj megcsinálta. Sok segítséget nyújtott a jobbos lámpa elkészítésében. Nagy köszönet érte. Bevallom egyedül nem sikerült volna. Hát essünk neki a jobbosnak is. De mi lenne ha matt fehér lenne belül a lámpa? Nekem tetszik.És hogy még jobban lássunk a sötétben, spékeljük meg xenonnal. Na lássu(n)k...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://calibraprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr472659217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása