HTML

2011.02.13. 23:43 Fésűs Krisztián

Az okosok nem tévedtek. Összegezzünk.

Itt a februári tél. Nem tudok mit csinálni. Újra utolértek a szürke hétköznapok. Nem tudok mit csinálni, mert rossz az idő, a tetőkárpit még mindig nincs kész. Enélkül nem tudom tovább folytatni. Amíg nincs kész addig nem rakhatom be az "A" oszlop és "C" oszlop belső műanyagjait. Amíg ezeket nem bírom beszerelni, addig nem lehet a hátsó oldalkárpitokat berakni. Ameddig nincs oldal kárpit, addig nincs hátsó ülés. Kell hozzá logika. Mindenki játszik mindenkivel. Mint a legó. Régen...

Nincs mit tenni. Hát várjuk a kárpitos jelentkezését. Mikor lesz kész? Nem tudom. Sok dolga van. Ráér. Mert szar az idő.Várjunk, és összegezzünk. Hol tartunk most. Mert találtam a kasztnin egy két szomorú dolgot.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://calibraprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr702659315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása